Skip to content

За нас

Създаваме впечатляващи кухни и цялостни интериорни решения с 31-годишна история – семейна традиция от две поколения с иновативен поглед в бъдещето.

+ 0
Години Опит
+ 0
Доволни клиенти
0 кв.м.
производствена площ

През 1990г.

в гр. Добрич Георги Михайлов (баща) слага началото на мебелна фирма, позната днес като МГМ. Фокусът е качествени материали, внимание в детайла и персонализиране спрямо желанията и нуждите на всеки отделен клиент.

30 години по-късно Георги Михайлов (син) управлява една от водещите компании за проектиране, дизайн и производство на кухни и цялостни интериорни решения. МГМ реализира проекти в цяла България, а от 2020год. продължава развитието си и на румънския пазар.

с поглед в бъдещето

Семейна традиция

Ценностите, от които се ръководи семейната компания през тези 31 години, са качество, лично отношение към клиента, и непрекъснато обучение и имплементиране на последните иновации на пазара.

01

Персонализиран дизайн

Нашият екип от инженери, дизайнери и квалифицирани специалисти могат да задоволят и най-високите изисквания.

02

Лично отношение

Успехът на фирмата се дължи на лично отношение от професионален консултант към нуждите и желанията на всеки отделен клиент.

03

Качество

В цехът имаме изградени сушилня за дървен материал, складове за суровини и готова продукция,с които затваряме целия цикъл на производство.

04

31 год. опит

Наследници на ЕТ „Георги Михайлов“, създадена през 1990 година. През 2021 година фирмата навърши 31 години от своето основаване.

Можете да разчитате на нас

Непрекъснато съдействие

Вашата кухня MGM притежава гаранционна карта. Това е нашият ангажимент за Вашето спокойствие. Това е нашата отговорност за
всичко, което сме Ви препоръчали и за което сме получили вашето доверие. Можете да я изтеглите от тук.

Качеството на използваните материали за кухни значително се продобряваше през годините, но въпреки това те изискват специални грижи. Изтеглете документът с информация как да поддържате правилно кухнята и уредите си от тук.

IMG_1878-min